Respectus Huurdersvereniging

Belangenbehartiging voor de huurders van wooninvest

A Walk in the Park – cultuur en actie voor jong en oud

14-05-2017

Op 9, 10 en 11 juni organiseert ‘Stichting Leidschendam-Voorburg in beweging’ in park Vreugd en Rust weer het festival A Walk in the Park. Met een programma vol muziek, zang, lekker eten, sport, spel, luchtkussens en theater is er echt voor ieder wat wils.

Cultuurspots

Tijdens het festival is het park verdeeld in verschillende ‘cultuurspots’. Zo is er het Sportpark waar de jeugd mee kan doen aan de L-V Sport Challenge, bootcamp of op luchtkussens kan klimmen. Ook worden de sportkampioenen van deze gemeente gehuldigd tijdens de RABO Champions Meeting.

In het Muziekpark is heel veel te beleven. Zo kunnen ouderen bijvoorbeeld komen brunchen en meezingen met populaire liederen. Ook komen de schitterende songfestivalkandidates O’G3ne laten horen wat ze kunnen, is er op zondag kindertheater en de Kids Hits Bingo Show en nog veel meer. In het Theater- en Kunstpark zijn er optredens van lokaal talent, kun je smullen bij de foodtrucks en zijn er theater- en kleinkunstacts te bewonderen.

Programma

Omdat u voor sommige activiteiten, zoals het Boschendal Stads Walking Dinner, moet reserveren, is het handig om het programma even te bekijken zodat u niets hoeft te missen. Het volledige programma kunt u vinden op www.awalkinthepark.nl. Het beste nieuws van dit alles is nog dat het festival helemaal gratis is. U hoeft dus alleen maar te genieten!

Terug naar nieuws