Respectus Huurdersvereniging

Belangenbehartiging voor de huurders van wooninvest

Activiteiten op en rond Pasen

1-04-2015

Ook dit jaar worden tijdens de paasdagen diverse activiteiten georganiseerd. In de Oude Kerk in Voorburg kunt u op paasochtend, zondag 5 april, bijvoorbeeld meehelpen en/of deelnemen aan een paasontbijt.

Ook dit jaar worden tijdens de paasdagen diverse activiteiten georganiseerd. In de Oude Kerk in Voorburg kunt u op paasochtend, zondag 5 april, meehelpen en/of deelnemen aan een paasontbijt. Opgeven kan via diakonie@oudekerkvoorburg.nl. Aanvang 8.30 uur. De dag voor Pasen worden weer kruiswegstaties tentoongesteld in de Oude Kerk. U bent welkom van 11.00 tot 16.00 uur.

In Leidschendam is ook van alles te beleven. Op tweede paasdag, maandag 6 april, wordt een groot aantal paaseieren verstopt rond Ons Tolhuis. Kinderen tussen de drie en twaalf jaar, die in Leidschendam-Zuid wonen zijn welkom om paaseieren te zoeken. Verzamelen om 11.00 uur in Ons Tolhuis, Horre 1. Meer informatie 06 25517799. Deelname is gratis.

Wilt u gezellig winkelen op tweede paasdag? Winkelcentrum Leidsenhage is geopend op maandag 6 april. Op het Plein Rozemarijn (tussen de Hema en C&A) kunt u bovendien genieten van een mini paasmarkt met een Ambachtengilde.

Terug naar nieuws