Respectus Huurdersvereniging

Belangenbehartiging voor de huurders van wooninvest

Centraal informatiepunt voor woningzoekenden in de regio

2-06-2020

Woonnet Haaglanden opent op donderdag 4 juni een klantcontactcentrum (KCC) voor woningzoekenden.

Vanaf die dag kunt u telefonisch contact opnemen met medewerkers van Woonnet Haaglanden.

Op de website van Woonnet Haaglanden adverteren de vijftien corporaties in de regio hun beschikbare woningen. Hier staan ruim 147.000 woningzoekenden ingeschreven. Ongeveer de helft hiervan is actief op zoek naar een andere woning. Jaarlijks komen er ongeveer 8.000 woningen beschikbaar. Dat is weinig om iedereen op korte termijn van een woning te voorzien. Daarom bouwen corporaties nieuwe woningen. En mensen worden geholpen te verhuizen naar woningen die beter bij hun situatie passen.

Zoektocht naar een woning

‘Bij de zoektocht naar een nieuwe woning komt een hoop kijken. Daarom willen u graag een goed en duidelijk beeld geven van wat er mogelijk is’, meldt Woonnet Haaglanden. Bij het KCC kunt u terecht met al u vragen over het zoeken naar een sociale huurwoning in Haaglanden. Als u al huurt kunt u terecht bij uw corporatie.

Hoe bereikbaar?

Het KCC is op maandag tot en met donderdag open van 09.00 tot 16.30 uur en te bereiken via telefoonnummer 088 4887 000 of via het contactformulier op de site www.woonnethaaglanden.nl (bron: Het Krantje Online).

Terug naar nieuws