Respectus Huurdersvereniging

Belangenbehartiging voor de huurders van wooninvest

Compliment voor de buurtbewoners

12-03-2021

Bij een prettige woonomgeving horen goede buren. Het is daarom ook belangrijk om prettig met elkaar om te gaan. Vraag uw buren bijvoorbeeld eens hoe het met ze gaat. Dat kan al veel voor iemand betekenen. Zeker nu veel mensen eenzaam thuis zitten.

Wijkbeheerders

En dan zijn er natuurlijk nog de wijkbeheerders. Zij zorgen ervoor dat u prettig kunt wonen in een schone en veilige buurt. Zo werd er laatst aangebeld bij Ria Verdu-Lagraauw. ‘Hoe gaat het met je’, vroeg Sandra de wijkbeheerder van WoonInvest. Ria: ‘Goed, maar waarom vraag je dat?’ Sandra: ‘Er is mij gevraagd wat er met buurvrouw Ria aan de hand is.’ De buren hadden Ria zien lopen met een rollator. Ria: ‘Ik heb een nieuwe kunstknie, daarom loop ik met een rollator.’ Ria vindt het erg fijn dat haar buren zich afvragen hoe het met haar gaat. Ze geeft daarom een groot compliment aan haar medebewoners aan de Voorburgse Prins Bernhardlaan en wijkbeheerder Sandra.

Vragen over de buurt of ideeën?

Als u zelf een vraag of een initiatief heeft, kunt u ook terecht bij de wijkbeheerder van WoonInvest. Kijk op de website van WoonInvest welke wijkbeheerder bij uw buurt hoort. Zij zijn het aanspreekpunt voor een schone en veilige buurt. Voor initiatieven op het gebied van leefbaarheid heeft Respectus ook geld beschikbaar. Meer informatie hierover kunt u vinden op de website van Respectus

Terug naar nieuws