Respectus Huurdersvereniging

Belangenbehartiging voor de huurders van wooninvest

Een fleurige kaart voor huurders WoonInvest

28-04-2020

WoonInvest heeft onlangs fleurige kaarten verstuurd naar alle huurders. Zij laat weten klaar te staan voor huurders in deze bijzondere tijden. Respectus maakt u hier graag attent op.

Respectus begrijpt dat huurders zich soms alleen voelen of vragen hebben over ‘wonen’ in deze coronaperiode. Voelt u zich alleen en maakt u graag een praatje met de wijkbeheerders of met verschillende hulpinstanties? WoonInvest biedt u dan graag een luisterend oor. Voor de huurders in Leidschendam-Voorburg is het Sociaal Servicepunt Leidschendam-Voorburg te bereiken via 070 205 70 00. Huurders in Den Haag hebben de mogelijkheid om contact op te nemen via het Servicepunt XL Den Haag via 070 205 30 03.

Bent u in de financiële problemen gekomen door het coronavirus en kunt u de huur niet op tijd betalen? De klantenservice van WoonInvest helpt u graag verder en is te bereiken via: 070 301 11 00.

Respectus wenst u sterkte in deze periode en hoopt dat u in goede gezondheid bent. Let goed op uzelf en u buren. Help elkaar waar nodig, samen sterk!

Terug naar nieuws