Respectus Huurdersvereniging

Belangenbehartiging voor de huurders van wooninvest

GroenTeam De Heuvel organiseert duurzame lunch

8-09-2016

GroenTeam De Heuvel, een initiatief van bewoners en betrokkenen van de Heuvelwijk in Leidschendam, organiseert weer een duurzame lunch. Deze keer op een mooie locatie: houtzaagmolen De Salamander in Leidschendam. Er wordt tevens een rondleiding gegeven.

De duurzame lunch vindt plaats op 30 september van 12.00 tot 13.30 uur. Behalve de lunch en een rondleiding in de molen, kunt u de tuktuk in haar nieuwe verschijning bewonderen: GroenKar Leidschendam-Voorburg.

Tijdens de duurzame lunch kunt u netwerken met mensen die zich allemaal bezig houden met duurzaamheid, bodem, groen, gezond eten, duurzame energie, balkon tuinieren, gescheiden inzamelen van afval et cetera. GroenTeam De Heuvel wil met dit soort activiteiten bijdragen aan bewuster omgaan met groen, voeding, milieu en duurzaamheid.  

Deelname is gratis. Aanmelden voor 23 september bij Suzan de Jong, 06 52890806, suzandejong@ziggo.nl of Annet Torbijn, 06 18623838, annettobias@hotmail.com. Er kunnen maximaal 20 personen deelnemen. Het adres: De Wiek 19, Leidschendam.

Terug naar nieuws