Respectus Huurdersvereniging

Belangenbehartiging voor de huurders van wooninvest

Huurdersvereniging Respectus zoekt versterking!

11-04-2017

Samen staan we sterk! Dat geldt ook voor Huurdersvereniging Respectus. Met een enthousiast bestuur vertegenwoordigen we de belangen van de bewoners die bij WoonInvest een woning huren. Dat kunnen we echter niet alleen! Daarom zoeken we nieuwe bestuursleden.

Huurders hebben recht op betaalbare woningen en een prettige leefomgeving. Die leefomgeving bevindt zich in Leidschendam-Voorburg en Den Haag. Onze bestuursleden zetten zich hier voor honderd procent en vrijwillig voor in. De woningcorporatie vindt het daarnaast prettig om één aanspreekpunt te hebben. Voor haar fungeren wij als klankbord. We vergaderen regelmatig en voeren ook overleg met bewonerscommissies, de directie van WoonInvest en (lokale) politici. Onze bestuursleden volgen soms een cursus of symposium van onder andere de Nederlandse Woonbond.

Wij zoeken nieuwe bestuursleden die huurder van WoonInvest zijn en zich willen inzetten voor de maatschappij en de belangen van de sociale huursector in het bijzonder. Daarnaast maken wij ons hard voor een leefbare woonomgeving, onder meer door projecten te steunen die leefbare wijken en buurten stimuleren.

Heeft u interesse om zich bij ons team aan te sluiten, of wilt u eerst meer informatie? Bel of mail ons! Tel 070 320 89 39 of mail naar secretariaat@respectus.nl Op www.respectus.nl vindt u meer informatie over onze huurdersvereniging en actuele berichten.

Terug naar nieuws