Respectus Huurdersvereniging

Belangenbehartiging voor de huurders van wooninvest

Jubileumeditie Vlietdagen komt eraan

7-09-2015

De tiende editie van de Vlietdagen komt eraan! Zet het alvast in uw agenda: 19 en 20 september 2015. Er is van alles te doen op en rond de Vliet, zoals een braderie aan de Damlaan, demonstratie met modelboten en de bezichtiging van historische motorjachten aan de Plaspoelkade, een nautische markt aan de Oude Havenkade en de kinderspelen op het Damplein.

De tiende editie van de Vlietdagen komt eraan! Zet het alvast in uw agenda: 19 en 20 september 2015. Er is van alles te doen op en rond de Vliet, zoals een braderie aan de Damlaan, demonstratie met modelboten en de bezichtiging van historische motorjachten aan de Plaspoelkade, een nautische markt aan de Oude Havenkade en de kinderspelen op het Damplein. Kijk op www.vlietdagen.nl voor het totale programma.

De meeste programmaonderdelen zijn gratis te bezoeken. Er zijn bandjes in de Herenstraat en bij de Sluiskant, er is zaterdag en zondag gratis vervoer over water en over land tussen Voorburg en Leidschendam en ’s avonds zijn er lasershows bij de Oude Kerk in Voorburg en in het Sluisgebied van Leidschendam. En zo is er veel meer!

Culinaire Armada
Voor de fijnproevers is er op zaterdag 19 september de Culinaire Armada. Een geweldig scala aan lokale restaurants serveert een zevengangendiner op hoogstaand niveau, onder de titel ‘De culinaire brug tussen Leidschendam, Voorburg en Rijswijk’. De entreekaarten hiervoor zijn 45 euro per persoon. Deze zijn exclusief het gebruik van een vaartuig en te verkrijgen bij de deelnemende restaurants: Central Park by Ron Blauw, restaurant NIVEN, Villa la Ruche, Restaurant Hotel & Spa Savarin, Brasserie NL, Restaurant Bij Erik, Brasserie de Koepel, hotel Savarin Rijswijk en bij het Stadskantoor Leidschendam-Voorburg. De gasten die niet in bezit zijn van een vaartuig, kunnen een entreekaart inclusief een plek op de rondvaartboot kopen voor 65 euro per persoon, te bestellen via www.ooievaart.nl.

Terug naar nieuws