Respectus Huurdersvereniging

Belangenbehartiging voor de huurders van wooninvest

Nieuw huurdersblad WoonInvest verschenen

8-04-2019

Het nieuwe huurdersblad van WoonInvest is onlangs verschenen. Deze editie staat weer vol met leuke en informatieve artikelen die onze huurders aangaan. Wij brengen u graag op de hoogte van enkele onderwerpen die aan bod komen in deze editie.

Nieuwe aannemer Van der Leij
WoonInvest streeft naar verhoging van de klanttevredenheid. Juist ook waar het gaat om reparatieverzoeken. Bij nieuwe contracten met aannemers willen wij goed samenwerken als partners. Per 18 maart is Van der Leij gestart als partner van WoonInvest voor reparatieverzoeken en onderhoud van leegkomende woningen. Zij nemen de werkzaamheden van Bouwmeester Aannemersbedrijf over.

Energieambassadeurs: wij zijn op zoek naar u!
Verduurzamen doen we samen, iedereen kan een steentje bijdragen. Belangrijk is dat huurders zich hiervan bewust zijn en begrijpen waarom wij duurzaamheidsmaatregelen nemen. Daarin spelen de nieuwe energieambassadeurs een belangrijke rol. Wilt u als huurder meer betrokken zijn bij een groenere wereld? Stuur dan een mail naar: duurzaamheid@wooninvest.nl.

Fotowedstrijd: Hoe groen is uw huis?
De lente is begonnen en wij willen graag weten hoe groen uw huis is! Planten, bloemen of tuinen, stuur er een foto van en laat het ons weten! Stuur uw foto naar: communicatie@wooninvest.nl. De inzendingen moeten 30 april binnen zijn.

Wilt u het hele blad digitaal bekijken? Klik dan hier.

 
 

Terug naar nieuws