Respectus Huurdersvereniging

Belangenbehartiging voor de huurders van wooninvest

Nieuwe aannemer bij WoonInvest sinds 18 maart

22-03-2019

Respectus vindt het belangrijk om haar huurders zo goed mogelijk op de hoogte te houden van ontwikkelingen. In het kader van klanttevredenheid heeft WoonInvest in Van der Leij Onderhoud & Restauratie een nieuwe partner gevonden met wie resultaatgerichte afspraken zijn gemaakt. Dit bedrijf vervangt Bouwmeester Aannemersbedrijf.

Van der Leij neemt de reparatieverzoeken op zich en gaat onderhoud plegen aan leegkomende woningen. Manager onderhoud bij Van der Leij, Ward Boers, vertelt over de doelen binnen de nieuwe samenwerking met WoonInvest. ‘Wij wilden een samenwerking, die anders is dan de traditionele samenwerking. Niet zomaar een opdracht uitvoeren, maar verder kijken dan onze neus lang is. Als een huurder heeft gebeld voor een lekkende kraan, maar ook een kapotte deurkruk blijkt te hebben, lossen we dat in één keer op. Het gezamenlijke doel is: goede dienstverlening aan de huurders.We werken dan ook op basis van wederzijds vertrouwen en resultaatafspraken. Je kunt daarbij denken aan afspraken over kwaliteit, doorlooptijd en klanttevredenheid. WoonInvest is als corporatie vooruitstrevend met deze aanpak.’

Contact

Naast Van der Leij hebben we ook aannemer Jansen Huygbregts. De aannemers zijn 24/7 bereikbaar. Buiten kantoortijden en in het weekend voor spoedeisende zaken. Van der Leij: 070 301 11 01/Jansen Huybregts: 070 301 11 02. Weet u niet welke aannemer u moet bereiken, dan kunt u bellen naar 070 301 11 00 en uw postcode intoetsen. U wordt dan automatisch naar de juiste aannemer doorverbonden.

Terug naar nieuws