Respectus Huurdersvereniging

Belangenbehartiging voor de huurders van wooninvest

Nieuwe garantwoningen Zilverlinde in Leidschenveen

11-09-2019

Het nieuwste woonproject voor senioren van WoonInvest heet Zilverlinde. Begin november 2019 krijgen de eerste nieuwe huurders de sleutel van hun appartement.

In de wijk Den Haag Leidschenveen, naast wooncomplex Leilinde wordt de laatste hand gelegd aan 76 garantwoningen. Deze woningen zijn bedoeld voor senioren die zelfstandig willen wonen, met zorg op afroep. De woningcorporatie verhuurt deze appartementen in samenwerking met Woonzorgcentra Haaglanden (WZH). Zij verlenen, indien gewenst, zorg aan huis.

De woningen van de Zilverlinde zijn geen nieuwbouw. Het wooncomplex aan de Harriët Freezerhof heeft een grote verbouwing ondergaan. De nieuwe twee- en drie/vierkamer seniorenwoningen zijn voorzien van hulpmiddelen waardoor de huurders er zo lang mogelijk zelfstandig en veilig kunnen wonen. Winkels en openbaar vervoer zijn op loopafstand.

Wilt u meer weten over wonen in de Zilverlinde? In deze informatiefolder vindt u plattegronden, huurprijzen en wanneer u in aanmerking komt voor een garantwoning. U kunt ook bellen met de Klantenservice van WZH via telefoonnummer 070 756 16 00. 

Terug naar nieuws