Respectus Huurdersvereniging

Belangenbehartiging voor de huurders van wooninvest

Organiseer een leuke activiteit met steun Vlietwensen!

5-11-2021

Heeft u een leuk idee voor een activiteit tijdens de komende wintermaanden? Een high tea of een rommelmarkt bijvoorbeeld. Dan kunt u een financiële bijdrage aanvragen bij Vlietwensen.

Vlietwensen financiert activiteiten die bijdragen aan het onderlinge contact in een buurt of die de leefbaarheid in een bepaalde wijk of straat vergroten. Een aantal voorbeelden van de afgelopen maanden: plantjes uitdelen aan eenzame buurtbewoners, een high tea voor iedereen die behoefte heeft aan meer sociale contacten, een rommelmarkt met springkussen, een straatconcert tijdens Burendag en het plaatsen van vogelhuisjes en bijenhotels om de buurt op te fleuren. Alle inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties uit Leidschendam-Voorburg die een leuk idee hebben voor hun buurt, kunnen het hele jaar door een aanvraag indienen.

Jongeren

Ook jongeren kunnen van Vlietwensen een financiële bijdrage krijgen. Denk aan een game toernooi, een sport- of danswedstrijd bij de lokale sportclub, een muziekevent of een hengelwedstrijd.

Op de website van Vlietwensen staan meer voorbeelden van activiteiten. Ook het aanvraagformulier is te vinden op de website. Klik hier om naar de website van Vlietwensen te gaan. Vlietwensen nodigt jong en oud uit om nog voor begin december van dit jaar mooie initiatieven in te sturen.

Leefbaarheidsbudget

Samen zorgen voor een prettige woonomgeving. Als Respectus vinden we dit belangrijk. We moedigen het organiseren van leuke activiteiten die de woonomgeving verfraaien daarom aan. Voor het realiseren van goede Woonideeën heeft Respectus een leefbaarheidsbudget. Dit budget kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor het opleuken van een grijze muur of het aanleggen van een gezamenlijke moestuin. Meer informatie over ‘Mijn WoonIdee’ en het aanvraagformulier zijn te vinden op onze website. Klik hier om naar de website te gaan.

Terug naar nieuws