Respectus Huurdersvereniging

Belangenbehartiging voor de huurders van wooninvest

Programma Voorburg Jazz Culinair 2019 bekend

1-07-2019

Het culinaire jazzfestival in Voorburg is weer klaar om op 5, 6 en 7 juli te schitteren. Het gratis festival is alweer toe aan de vijfde editie en het belooft ook dit jaar weer erg druk te worden.

Volgens initiatiefnemer ‘Stichting Ondernemersfonds Huygenskwartier Voorburg’ is het festival een van de hoogtepunten op de jaarlijkse evenementenkalender in Voorburg. En ook dit jaar staan er weer fraaie artiesten op het programma. Het hoofdpodium (Swinckels Stage) staat als vanouds op de hoek van de Parkweg en de Van Schagenstraat. Het tweede podium komt te staan voor supermarkt Hoogvliet en heeft de toepasselijke naam ‘Hoogvliet Stage’.

Dit jaar is er door de organisatie gekozen voor een nog grotere diversiteit aan artiesten. Zo staan onder meer de Avant Garde Jazz met Jules Deelder en Boris van der Lek op het programma, maar ook Boogiewoogie Piano van Rob Agerbeek, gitaarwerk van Toine Scholten, Peter Jacobs en Theo van Niel jr.

Kortom, voor iedereen wat wils! Het hele programma is te vinden op voorburgjazzculinair.nl. Het gratis festival wordt vrijdagmiddag 5 juli om 17:00 uur gestart en de afsluiting is zondagavond 19:00 uur.

Terug naar nieuws