Respectus Huurdersvereniging

Belangenbehartiging voor de huurders van wooninvest

Puzzelwinnaars bekend

28-01-2020

Respectus had in elke editie van Spectrum een puzzel op de achterpagina. In de editie van december had deze het thema ijspret. De oplossing was dan ook ‘kunstschaatsen’. We hebben onderstaande drie winnaars van de puzzel getrokken.

Zij hebben de juiste oplossing ingestuurd. Ze ontvangen – als zij lid zijn van Respectus - cadeaubonnen ter waarde van respectievelijk 50, 40 en 30 euro. Voor niet-leden zijn de cadeaubonnen 40, 30 en 20 euro. De prijswinnaars krijgen de cadeaubonnen thuisgestuurd. Van harte gefeliciteerd!

1e prijs            Mevr. Krumeich, Voorburg
2e prijs            Dhr.K. van Steenwijk, Leidschendam
3e prijs            Mevr. A. v.d. Berg, Voorburg

Respectus publiceert voortaan in de krant en heeft geen magazine Spectrum meer. Dit kwam twee keer per jaar uit. Om toch de fervente puzzelaars tegemoet te komen, willen we eenmaal per jaar een pagina in de krant met een puzzel-prijsvraag erin doen. Blijft u met ons meelezen in Het Krantje en De Posthoorn? We verschijnen zeven keer per jaar met een pagina in deze lokale kranten onder de titel ‘HOMEpage’. Een pagina over wonen voor de sociale huursector. Met daarin onderwerpen die ons allen bezighouden als het gaat om wonen en zorg, leefbaarheid en duurzaamheid.

Terug naar nieuws