Respectus Huurdersvereniging

Belangenbehartiging voor de huurders van wooninvest

Respectus praat mee in jaarverslag WoonInvest

15-06-2016

Binnenkort verschijnt het jaarverslag 2015 van woningcorporatie WoonInvest. Zoals bekend behartigt Huurdervereniging Respectus de belangen rondom renovaties, beleid, leefbaarheid en duurzaamheid. Voor WoonInvest is Respectus een volwaardige gesprekspartner, waarbij regelmatig overleg plaatsvindt met directeur-bestuurder Marianne Straks. Ook in het jaarverslag van WoonInvest is Respectus als stakeholder betrokken.

In het jaarverslag worden voorzitter Paul Derks en bestuurslid Cas Hoenstok geïnterviewd door rayoncoördinator André van Teijlingen. Zij vertellen over de prettige samenwerking tussen beide partijen en gaan verder in op de ontwikkelingen op de woon- en huurmarkt. Vol  lof wordt gesproken over de bewonerscommissiebijeenkomst, waarbij WoonInvest, Respectus en diverse bewonerscommissies aanwezig waren. Tijdens die bijeenkomst was communicatie een belangrijk onderwerp en werden persoonlijke contacten gelegd, die toch de basis vormen voor een soepele samenwerking.

Ook André van Teijlingen besluit het interview met de conclusie dat WoonInvest het belangrijk vindt om in een vroeg stadium te overleggen met Respectus. Hij zegt: ‘We zijn steeds bezig om niet alleen woonzaken voor nu, maar ook voor morgen goed te regelen’.

Het jaarverslag verschijnt eind juni op de website van WoonInvest.

Terug naar nieuws