Respectus Huurdersvereniging

Belangenbehartiging voor de huurders van wooninvest

Schepen, optredens en plezier tijdens de Vlietdagen!

13-09-2016

De Vlietdagen komen er weer aan! Op zaterdag 17 en zondag 18 september 2016 belooft het op en rond de Vliet in Leidschendam-Voorburg heel gezellig te worden. Kom naar Leidschendam-Centrum met boerenstreekmarkt en volop kindervermaak of neem een kijkje bij de historische schepen langs de kade. Ook in Voorburg volop vertier met onder andere het Mix, Match en Music Festival en een brocante markt.

Lokale ondernemers en vrijwilligersorganisaties, onder wie sportclubs en scouting, zorgen samen voor een spetterend programma.In het Huygens Kwartier is het Mix, Match en Music Festival, een catwalk met drie modeshows en een brocante markt. Of ga voor romantiek, hippie- en Ibiza-stijl op de bohemian markt aan de waterkant bij de Vliet. Het Stationsplein is omgetoverd tot Innovatieplein. Hier presenteren bedrijven, organisaties en verenigingen zich met hun innovatieve producten.

In Leidschendam is aan de Damlaan een braderie met aansluitend een boerenstreekmarkt. Op het Damplein en langs de Sluiskant zijn volop uitdagende kinderspelen, je kunt op Pokémon-jacht en onder meer kanovaren bij Scouting. Aan de kade vindt u oude ambachten en gezellige terrassen met uitzicht op de (historische) schepen. Op het podium aan de sluiskant zijn daverende optredens, onder andere van de Knappe Mannen Band en Captain Midnight XL.

Op zondagmorgen kunt u een eitje tikken met de wethouders van Leidschendam-Voorburg tijdens het Stadsontbijt. Daarna is de Kid’s Heroes Fun Cruise. Een vrolijke poppenparade over het water met helden van toen en nu. Vanaf circa 13.15 uur vertrekt de parade vanaf de Oude Haven in Voorburg richting de sluisjes in Leidschendam. Daar is vanaf 14.30 uur een wervelende KidHitzShow. Ook op zondag gaan de markten en activiteiten op en rond de Vliet gewoon door! 

Terug naar nieuws