Respectus Huurdersvereniging

Belangenbehartiging voor de huurders van wooninvest

Spreekuur Sociaal Servicepunt

21-04-2021

Het Sociaal Servicepunt houdt vanaf nu ook spreekuren in de bibliotheek in Leidschendam. Het servicepunt is er voor u als u behoefte heeft aan informatie, advies, ondersteuning of praktische hulp over zaken waar u in het dagelijks leven tegenaan loopt.

Gratis dienstverlening

Maakt u zich zorgen, omdat u moeite heeft om uw rekeningen te betalen? Of omdat u als mantelzorger zwaar belast bent? Of gaat u liever niet naar de supermarkt, maar heeft u niemand die boodschappen voor u kan doen? Bij het Sociaal Servicepunt kunt u terecht met alle vragen waar u in het dagelijks leven tegenaan loopt. Bijvoorbeeld op het gebied van geldzaken, wonen, mantelzorg, opvoeden, leven met een beperking, relaties en eenzaamheid. Alle dienstverlening van het Sociaal Servicepunt is gratis.

Trek op tijd aan de bel

Caroline van Enst, coördinator van het Sociaal Servicepunt: ‘De medewerkers van het Sociaal Servicepunt hebben veel kennis in huis. Ze bieden een luisterend oor en zoeken mee naar een oplossing voor uw vraag. Trek op tijd aan de bel, ook als u denkt dat u probleem misschien niet zo belangrijk is, of in het niet valt bij alle andere problemen die door corona worden veroorzaakt. Want hoe eerder we mee kunnen denken, hoe sneller we u kunnen helpen met het oplossen van uw vraag of probleem.’

Spreekuren

De spreekuren van het Sociaal Servicepunt zijn op maandag van 10.00 tot 12.00 uur in de bibliotheek aan het Fluitpolderplein 5 in Leidschendam. En op donderdag van 13.00 tot 15.00 uur in wijk- en dienstcentrum De Groene Loper aan de Van Royenstraat 2 in Voorburg. Een afspraak maken kan door te bellen naar 070  205 7000 (elke werkdag van 9:00 tot 17:00). Of klik hier voor meer informatie. 

Bron: lv.nl

Terug naar nieuws