Respectus Huurdersvereniging

Belangenbehartiging voor de huurders van wooninvest

Start cultureel seizoen Leidschendam-Voorburg

21-07-2017

Ook als de zomervakantie afgelopen is, gaat de pret nog even door. Leidschendam-Voorburg opent op 26 augustus feestelijk het culturele seizoen 2017-2018 tijdens het Cultureel Zomerfestival.

Stichtingen, verenigingen en bedrijven laten op de informatiemarkt  zien wat Leidschendam-Voorburg op cultureel en sportief gebied dit jaar weer allemaal te bieden heeft. Op en rond het Koningin Julianaplein in Voorburg vind u vele kramen waarin kunstzinnige ateliers, sportverenigingen, koren en stichtingen als Mooi Voorburg en Vrienden van het Carillon Voorburg tonen wat ze doen. Voor wie nog een hobby zoekt of een leuk uitje is het Cultureel Zomerfestival niet te missen.

Het festival bestaat natuurlijk niet alleen uit informatiekramen. De dag is gevuld met muziek en demonstraties. Koren, bands, combo’s en muziekscholen zetten hun beste beentje voor en geven swingende optredens. Onder het luisteren kunt u kijken naar sportdemonstraties en dansoptredens. Een ding is zeker: Leidschendam-Voorburg zit vol sportief, muzikaal en creatief talent. Geniet ervan tijdens het Cultureel Zomerfestival!

Terug naar nieuws