Respectus Huurdersvereniging

Belangenbehartiging voor de huurders van wooninvest

Stompwijkse Paardendagen 2017

12-07-2017

Al meer dan honderd jaar worden in Stompwijk de Stompwijkse Paardendagen gehouden. Ook dit jaar kunt u in het Groene Hart genieten van verschillende soorten paardensport, met als hoogtepunt de kortebaandraverij. Geen paardenfan? Er is ook volop ander vermaak. Kom kijken, luisteren en feesten op 21 tot en met 24 juli 2017.

Tijdens de Stompwijkse Paardendagen draait het natuurlijk vooral om de paardensport. Zo zijn er wedstrijden in ringsteken, springen, ponyrennen en kortebaandraven op gras. Ook kunt u komen kijken naar de optocht met versierde rijtuigen en geeft het Dutch Vaulting Show team een spectaculair optreden weg waarbij ze paardrijden en acrobatische toeren combineren.

De kinderen vermaken zich op de kermis, kunnen zich tijdens de Landleven Fair laten schminken en tussen de ponyraces door gratis op een ezeltje rijden. Voor de ouderen is er op vrijdag een klaverjas- en een rummycubcompetitie. Iedere avond is er voor alle volwassenen muziek in de feesttent, met op zondag 23 juli een optreden van de oergezellige Nederpop-coverband Los. Het geheel wordt op maandag 24 juli afgesloten met een prachtige vuurwerkshow. Het programma van de Stompwijkse paardendagen vind u op www.stompwijksepaardendagen.nl.

Terug naar nieuws