Respectus Huurdersvereniging

Belangenbehartiging voor de huurders van wooninvest

Telefonisch spreekuur gebiedsregisseurs

29-11-2021

Heeft u vragen of ideeën over de veiligheid en leefbaarheid van uw buurt? Dan kunt u terecht bij de gemeentelijke gebiedsregisseurs. Zij kennen uw straat, buurt en wijk en weten wat er leeft onder inwoners. Binnenkort organiseren ze een telefonisch spreekuur.

Gebiedsregisseurs kennen uw straat, buurt en de wijk en weten wat er leeft onder inwoners. Ook staan zij in contact met andere organisaties, zoals woningcorporaties, politie en jongerenwerk. Samen met u kijken de gebiedsregisseurs naar wat er nodig en mogelijk is om uw idee uit te voeren. Daarnaast kijken ze hoe de gemeente of andere organisaties hierbij kunnen ondersteunen.

Waarmee kunt u terecht op het spreekuur?

U kunt met veel zaken op het spreekuur terecht, zolang het de leefbaarheid in de wijk of buurt of groepen inwoners aangaat. Bijvoorbeeld als u vragen heeft over het groen, het verkeer, het spelen of de veiligheid. Wilt u iets voor uw woonomgeving of buurtbewoners doen of organiseren? En heeft u daar vragen over? Neem ook dan gerust contact op.

Wanneer?

Vanwege de coronamaatregelen zijn de spreekuren tijdelijk telefonisch. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Voorburg: Woensdag 1 december, 15:00 tot 16:00 uur, 070 300 8916
Stompwijk: Maandag 6 december, 11:00 tot 13:00 uur, 06 4285 1423
Leidschendam: Vrijdag 17 december, 10:00 tot 12:00 uur, 070 300 9129

WoonIdee

Leefbaarheid en veiligheid in de wijk is een belangrijk thema voor Respectus. Daarom heeft Respectus een leefbaarheidsbudget om goede WoonIdeeën te kunnen realiseren. Samen werken we zo aan een fraaie leefomgeving. Dus heeft u een leuk idee om uw wijk veiliger, schoner of gezelliger te maken? Stuur dan een aanvraag in via de website!

Terug naar nieuws