Respectus Huurdersvereniging

Belangenbehartiging voor de huurders van wooninvest

Veel te doen tijdens de Vlietdagen

26-08-2019

Terwijl de zomervakantie haast voorbij is, staan er alweer een heleboel leuke evenementen op de agenda. Een hoogtepunt in Leidschendam-Voorburg zijn de Vlietdagen, dit jaar op 21 en 22 september. Langs de Vliet, bij de sluis, in het Huygenskwartier en in park Vreugd en Rust kunnen jong en oud zich een heel weekend lang vermaken.

Voor wie ondernemer is, begint de pret zelfs al op vrijdag. De Vlietdagen worden afgetrapt met een feestelijke ondernemersborrel. Kinderen vermaken zich op zaterdag in Leidschendam rond de sluis met springkussens, kanoën, schmink en wat al niet meer. In park Vreugd en Rust leven jongeren zich uit met breakdance en graffiti workshops. De modeliefhebbers halen hun hart op tijdens de modeshows in de Herenstraat in Voorburg.

Tijdens de Vlietdagen staat natuurlijk het water centraal. U kunt naar de nautische markt, historische schepen en modelboten bekijken, leren over Romeinse waterwegen of lekker zelf in een bootje stappen. Overal kunt u genieten van muziek.

Ontspannen wakker worden met uw stadsgenoten kan tijdens het stadsontbijt in Voorburg. Daarna rijdt u met de paardentram naar het Huygenskwartier. Daar zijn prachtige oldtimers te bewonderen. Of kijkt u liever naar danstalent en aansluitend de Kids Heroes Fun Cruise? Op de Bohemian & lifestyle market is voor iedere woningstijl wat leuks te vinden.

Dit is nog maar een greep uit alle activiteiten die er tijdens de Vlietdagen te doen zijn. Kijkt u voor het gehele programma, de locaties en de tijden op www.vlietdagen.nl. Graag tot ziens op de Vlietdagen!

Terug naar nieuws