Respectus Huurdersvereniging

Belangenbehartiging voor de huurders van wooninvest

Vrolijk Pasen!

1-04-2021

Respectus wenst u een vrolijk Pasen! Voor het tweede jaar op rij vieren we Pasen thuis. Daarom een aantal tips om er toch een vrolijk Pasen van te maken.

De gezellige paaslunch met de hele familie gaat dit jaar helaas niet door. Een dagje naar de meubelboulevard zit er helaas ook niet in. Maar gelukkig zijn er genoeg andere dingen te doen.

Eieren verven

Een echte klassieker, eieren verven. Altijd leuk om te doen, zeker met de kinderen. Eerst wat eieren koken en daarna lekker verven. Voor het schilderen van eieren kunt u het beste acryl- of waterverf gebruiken. Een aantal penselen zijn ook altijd handig bij het verven. Maar er hoeft niet alleen verf gebruikt te worden. Ook stickers, sliertjes en andere knutselspullen werken goed als versiering.

Paasbrunch

Hoewel de paasbrunch met de hele familie niet door kan gaan, kunt u natuurlijk nog wel een paasbrunch met het gezin organiseren. Verse jus d’orange en broodjes doen het altijd goed. Zelf geen zin om een uitgebreide paasbrunch klaar te maken? De lokale horeca zal ongetwijfeld speciale paas-afhaalmenu’s hebben samengesteld. Zo heeft u een lekkere paasbrunch en helpt u ook de horeca in deze lastige tijd.

Decoratietips

Om u huis een beetje op te leuken tijdens de paasdagen heeft wonen.nl vijf leuke decoratietips. Zo creëert u thuis een gezellige paassfeer. Klik hier om het artikel op wonen.nl te bekijken. 

Terug naar nieuws