Respectus Huurdersvereniging

Belangenbehartiging voor de huurders van wooninvest

Week van het Huren: kom ook!

8-10-2018

Dit jaar een Week van het Huren! De tweede week van oktober staat bol van de activiteiten rond het thema ‘Duurzaamheid’. Ook WoonInvest organiseert verschillende activiteiten, in samenwerking met Respectus. Huurders zijn van harte uitgenodigd.

Aanstaande woensdag 10 oktober is de tiende editie van de duurzaamheidsdag. De aarde warmt op, de media staan er bol van. Als de aarde meer dan 1,5 graad opwarmt kan dat desastreuze gevolgen hebben. Ook woningcorporaties hebben hierin een rol, en dus ook huurders. Respectus vindt het belangrijk dat hier aandacht voor is.

WoonInvest gaat op 10 oktober met de energiebus de wijk in en op zaterdag 13 oktober is er een interactieve sessie op het WoonInvest-kantoor over de energietoekomst van Nederland. Speciaal daarvoor komen Joris en Dorine Putman naar Voorburg. Joris is bekend van GTST. Hun grootste passie ligt in energiebesparingsideeën voor mensen met een kleine beurs, zodat hun portemonnee én het milieu voordelen behalen.

De energiebus

WoonInvest gaat tijdens de wijkbezoeken met de energiebus graag met huurders in gesprek over energiebesparing en wooncomfort, in samenwerking met huurdersvereniging Respectus. We willen u informeren, vragen beantwoorden en enthousiasmeren voor het energiecoachtraject. Natuurlijk ontbreekt de mobiele koffiekar niet, met een heerlijk bakje koffie van onze barista. Het complete programma is te lezen via: www.wooninvest.nl/huurder/week-van-het-huren.

Aanmelden kan via communicatie@wooninvest.nl

week-van-het-huren.jpg

Terug naar nieuws