Respectus Huurdersvereniging

Belangenbehartiging voor de huurders van wooninvest

Wordt u ook energieambassadeur bij WoonInvest?

11-07-2019

Als energieambassadeur bij WoonInvest geeft u praktische tips aan (mede)huurders rond het thema duurzaamheid. Dat doet u niet met uw voet tussen de deur, er zijn genoeg huurders die bij ons hebben aangegeven wel te willen verduurzamen, maar nog niet zo goed weten hoe zij dat aan moeten pakken. Die mensen helpt u een handje verder.

Met een training halen we het beste uit u naar boven

Tijdens de training ‘energieambassadeur’ gaan we in op waarom het zo belangrijk is de huurders te informeren over duurzaamheid. We maken het zo praktisch mogelijk en geven u de eerste tips om snel aan de slag te kunnen gaan.

Hoe help ik de huurders te verduurzamen?

De manier waarop, bepaalt u als energieambassadeur zelf, bijvoorbeeld door één op één gesprekken. Het kan echter ook voor een groepje. In de training komen de werkvormen aan bod zodat u niets zelf hoeft te verzinnen, maar dat mag natuurlijk wel! U kunt alleen op pad maar ook samen met een andere energieambassadeur, u doet gewoon wat u het prettigst vindt.

Ja, ik wil de huurders van WoonInvest graag helpen!

Wilt u zich opgeven of eerst aanvullende informatie ontvangen, neem dan contact op met: Tamara Kipp of John van der Hulst, tel 070 3011 100 of stuur een e-mail aan duurzaamheid@wooninvest.nl.

Terug naar nieuws