Respectus Huurdersvereniging

Belangenbehartiging voor de huurders van wooninvest

Leefbaarheidsbudget

Als bewonerscommissie zet u zich in voor de leefbaarheid in uw buurt. Huurdersvereniging Respectus heeft een leefbaarheidsbudget om goede ideeën te kunnen realiseren. Samen werken we zo aan een fraaie leefomgeving! Denk dus mee en stuur een aanvraag in voor leefbaarheid in uw buurt. Wat dacht u van pekelbakken voor het complex, een mooie bloembak of een buurtfeest? U kunt uw leefbaarheidsaanvraag via het onderstaande online formulier indienen bij het secretariaat van Respectus.

Wilt u het liever op papier invullen en per post versturen? Klik dan hier.

Print het formulier uit en stuur dit op naar:
Secretariaat Respectus
Antwoordnummer 10109
2260 WB Leidschendam

Een postzegel is niet nodig.

Het bestuur beoordeelt de binnengekomen aanvragen, waarna u bericht ontvangt of het bedrag wordt toegekend. Dien uw aanvraag graag minimaal vier weken voor aanvang van uw activiteit in, zodat voldoende tijd is voor administratieve en financiële afwikkeling. Voor aanvragen die geen standaard activiteit (uitjes, borrels) betreffen graag twee offertes mailen naar secretariaat@respectus.nl.

Klik hier voor verslag en foto's van het project Binnentuin Prins Berhard- / Prinses Margriet- / Rembrandtlaan, waaraan Respectus vanuit haar leefbaarheidsbudget heeft bijgedragen.

Aanvraagformulier Leefbaarheidsbudget

Vul onderstaand formulier in om een leefbaarheidsaanvraag in te dienen bij het secretariaat van Respectus.

Zijn er andere financiers?*

Laatste nieuws

Laatste maand Investpunten sparen

9-11-2018

WoonInvest stopt per 1 januari 2019 met de Investpunten. Dit heeft te maken met de strengere eisen vanuit de Autoriteit Wonen. Daarnaast draagt het systeem volgens WoonInvest onvoldoende bij aan de ambitie

Lees verder
Bekijk alle nieuwsberichten